Printoplossingen

Xpert-IT is een geschikte partner voor al uw printoplossingen. Door onze jarenlange expertise bieden wij printoplossingen voor groot formaat en volume printen. Maar ook voor printoplossingen met een vaste kost per pagina.

Large Format Grafisch

Speciale grootformaat printers bieden alles wat u nodig hebt voor de opzienbarende producties van vandaag en de galerieparadepaardjes van morgen. U bent verzekerd van een goede productiviteit en een voortreffelijke beeldkwaliteit. Wij printen uw beelden levensecht op papier of canvas al dan niet via color management van A3 tot A0 of groter.
Link

Large Format Cad

Voor de meest vloeiende grafieken, de fijnste lijnen en de meest nauwkeurig gerenderde tekst en afbeeldingen. Specifieke grootformaatprinters met hoge snelheden en vier kleuren die zijn ontworpen voor een reeks aan hoogwaardige afbeeldings-, CAD- en GIS-toepassingen binnen ontwerp- commerciële afdruk-, copyshop- en architectuuromgevingen, alsmede voor ingenieursbureaus, de detailhandel en het onderwijs. Link

Volume printing Laser

Krijg uw print kostprijs onder controle. Schrikt u ook van de kostprijs bij het bestellen van uw nieuwe toners of inkten voor uw printer. Onze oplossingen reduceren kapitaaluitgaven, verbeteren operationele efficiënties, genereren nieuwe marktkansen. Wij garanderen u een vaste kostprijs per print ALL-IN, zodat u perfect uw print budget kan opstellen voor een gans jaar. U hebt de keuze uit A4 of A3 color laser. U kan kiezen voor enkel printen of multifunctional (print-copieer-fax-scan). U hebt bij ons reeds een A3 Color multifuntional (print-fax-copier-scan) met 1000 zwart en 500 color prints/maand voor 99€ (excl. BTW). We maken u graag een voorstel op maat, contacteer ons (link)

Volume printing Inkjet

Milieuvriendelijk afdrukken zonder veel interventies. Het kan via inktjet. Deze multifunctionele zakelijke A3-printers kunnen naadloos in middelgrote en grote ondernemingen worden geïntegreerd. Met deze printer bespaart u kosten en belast u het milieu minder, vermindert u interventies, heeft u minder verbruiksartikelen nodig en hij heeft een schaalbare papiercapaciteit. Jawel, u leest het goed en dit allemaal met inktjet technolgie. (Link)

Partners :      logo_hp        logo_oki          logo_epson

Hebt u vragen over ons aanbod aan printoplossingen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

Onze huismerken

Adobe
Aerohive
Apple
Axis
Crashplan PROe
Dropbox
Enfocus
Extensis
Filemaker
Fortinet
Fujitsu
Google
Hewlett-Packard
Kerio
Microsoft
OKI
Parallels
Promise Technology
Sonnet
Synology
Teamleader
Telenet
Vodia
Wacom
Zyxel

Wilt u meer van onze producten zien?
Bezoek onze online webshop!

binnenkort online!

Tevreden klanten